Ordförande har ordet

Vi kan nu konstatera att denna konstiga vinter (eller är det senhöst) snart äntligen är till enda. Nu börjar golfnerven göra sig påmind. Golfaren vill ut på banan, ställas in för spännande utmaningar och träffa likasinnade. Glädjande nog ser vår bana riktigt fin ut, trots allt regn som fallit den senaste tiden. Det finns alltså hopp om att årets golfsäsong blir riktigt inbjudande, så börja förbereda dig för din första runda, gå ut och mjuka upp svingen innan säsongen brakar loss på allvar.

Redan under årets inledande månader kan vi notera ett stort intresse då det gäller att söka medlemskap i vår klubb. En av anledningarna till detta är Stefans populära kurser för nya golfare – de vill helt enkelt nu bli fullvärdiga medlemmar. Det är nu viktigt att vi gamlingar ser till att våra nya medlemmar känner sig välkomna till vår klubb. Den första positiva upplevelsen är mycket viktig för en människas trivsel – och trivsel skall vara ett honnörsord för vår verksamhet. Andra viktiga ord är delaktighet och engagemang – har Du specialkunskaper eller särskilda intressen samt en eller två timmar över så kanske Du kan göra en insats för klubben och träffa andra aktiva klubbmedlemmar – prata med Anders på kansliet om detta!

Vi har till denna säsong inhandlat nya golfbilar. De kan hyras för en liten peng, en serviceåtgärd för dem som har lite svårt att gå. Vi har också satsat på att kvalitetssäkra våra bunkrar. Vi börjar med hål 3, så kommer vi att göra en utvärdering under året. Vi har också genomfört en del arbeten på rangen samt planerar att göra lite förbättringar runt klubbhuset redan under våren.

Plussamarbetet har förändrats inför den nu kommande säsongen. Plusmedlemskapet kostar nu 300 kronor och sedan tillkommer en avgift på 100 kronor vid spel på annan bana. Vid tävlingsspel betalar man enbart tävlingsavgift.

Slutligen vill vi påminna om vårmötet måndagen den 13 april på Vingen.
Då är självfallet alla medlemmar varmt välkomna. För övrigt ses vi snart på banan!

Styrelsen genom ordförande Lars Ohlin