Nyhetsbrev Oktober

Hösttider på Torslanda
Från måndagen den 30 oktober har reception öppet mellan kl. 09.00-15.00 vardagar.
Ev. förändringar publiceras på vår hemsida (i kalendern på förstasidan).

Hyrtoaletten är bortplockad för säsongen och är på plats till våren igen.
Omklädningsrummen är öppna 09.00-16.00, toaletterna vid kiosken stängs i början av november.

Tees på 5, 12 och 18 är framflyttade då näten är nedplockade.
Tänk på att lyfta på fötterna och laga nedslagsmärken - Vi är rädda om vår bana och våra greener

Har du som medlem ett företag eller arbetsplats som kan erbjuda olika tjänster till klubben ex. fastighetsservice? Maila information till kansli@torslandagk.se

Medlemskap 2018
Önskar du förändra något angående ditt medlemskap inför kommande säsong?
Meddela detta via mail till kansli@torslandagk.se senast den 22 december. Årsfakturan för 2018 kommer i januari.

Årsavgifterna för 2018 kommer att presenteras inför och beslutas om vid Höstmötet.
Höstmötet: Datum Måndag 27 november. Plats Vingen. Mer information och kallelse kommer längre fram.