Magnussons UR

Golfveckan dag 4

Så var vi framme. Näst sista dagens spel är nu till ända och endast sista dagen återstår. Fortfarande skönt golfväder om än något kallare. Däremot får jag be om ursäkt för min miss. Jag hade kommunicerat med dom högre makterna och beställt lite regn på eftermiddagen för att mjuka upp banan inför fredagen men jag glömde meddela att vi försenade starten. Detta medförde att dom flesta fick lite regn på sig sista kvarten.

Torsdagens tävling var premiär för en 27-hålare som jag är övertygad om har kommit fär att stanna i golfveckan. Kanske lite smärre justeringar behövs för att minska väntetiderna på banan. Vi valde att få med så många som möjligt och första 18 hålen tog strax över fem timmar. Bra jobbat med tanke på förutsättningarna.

Resultaten var fantastiska och det behövdes åtskilligt bättre än handicap för att få ta del av prisbordet såväl i deltävlingarna som i totalen. Prisbord ja, vilket fantastiskt prisbord. Ett jättetack till Magnussons Ur med Marianne och Anders på plats under hela dagen. Vi önskar er varmt välkomna åter nästa år. Den sammanlagda tävlingen vanns i A-klass av Erik Skogström och Adrian Kjellberg medan B-klassen vanns av Lena Clausen och Jan Heintz

Även idag spelade jag ihop med Bitte och vi hade glädjen att få spela först med Anna Karin och Mats Svensson och därefter med segrarna i B-klassen Lena och Jan. Och tro det eller ej, även vi höll ihop spelet riktigt bra och lyckades äntligen hitta rätt med puttningen. Men framför allt hade vi en fantastiskt rolig dag med härliga spelpartners och en jättekul tävlingsform.

Nu är det dags för fredagens scramble och jag ser fram mot ännu en jättekul dag på banan ihop med mina partners. Själv älskar jag scramble som tävlingsform, då det är den mest sociala och inkluderande tävlingsformen där alla alltid bidrar på ett eller annat sätt.

Lars-Åke Elfvelin
Ordförande Tävlingskommittén


 

  A-Klass B-klass  

Totalt

Skogström / Kjellberg Clausen / Heintz  
Bästboll Nåtman / Nilsson Simonsson / Fetscher  
Irish Greensome Rydén / Leandersson Lomander / Johansson  
Greensome Truija / Tell Hovbrandt / Jansson  
       
       
  Närvaropris: Krook/Krook och Ohlin/Ohlin  
       
  Närmast hål på 2:an        Erik Dahlström 0,82m
  Närmast hål på 9:an Janne Eriksson 15cm
  Närmast linje på 12:an    Peter Enfors 0,33m

 

 

                 

         

Kommentarer

Fler artiklar