JSM Klubbkval i Stockholm

JSM Klubblag kvalomgång 2 i Stockholm

I helgen som gick så var våra äldre juniorer i Stockholm för att spela andra kvalomgången i JSM Klubblag.

Sveriges 32 bästa juniorlag, de som gått vidare från kvalomgång 1 tidigare under säsongen, var uppdelade på fyra olika spelplatser i Sverige och Stockholms GK blev Torslandas spelplats. I detta sammanhang är våra juniorer förhållandevis unga och vi hamnade i en tuff pool med hemmaklubben Stockholms GK, Lidingö GK och Djursholms GK.

Det var väldigt hög nivå på spelet under helgen och Torslandajuniorerna kämpade och spelade bra på den gamla anrika banan i Danderyd. Det blev en skojig och rolig helg och trots tre förluster så åkte vi alla därifrån taggade inför kommande tävlingar och med en känsla av att vi nästa år kommer kunna ta oss ytterligare lite längre i denna tävling.