Innesvingen Masters

Golfveckan dag 3

Oj vad dagarna springer på. Redan tredje dagen passerad. Fortfarande inte en droppe regn på någon spelare och mestadels en härligt värmande sol. Idag hade vinden tagit paus och bara en lätt skön bris infann sig.

Onsdagen var som vanligt vikt för Innesvingens bästboll. Ojojoj vilka resultat. 44 poäng var vad som krävdes för att ens komma upp på prisplats. Vann gjorde Henric Kolbe och Markus Landström på fantastiska 48 poäng vilket även tvåan hade. Ett tack till Innesvingen för ett jättefint prisbord och till ett fint bidrag till våra juniorer. Intäkterna för denna tävling går alltid till Juniorverksamheten. Jättebra arrangemang av Juniorkommittén och kul att se våra trevliga juniorer som starters och utefter banan.

Själv hade jag och min partner, tillika fru, Bitte nöjet att spela ihop med vår före detta styrelsemedlem Lena Persson och hennes nya partner Per Erik Ekholm. Vi hade fantastiskt trevligt trots att puttarna vägrade gå i för någon av oss. Många hålkant ut blev det vilket blev skillnaden mellan en ok och en bra runda och Spanienresan får vi nog köpa själva om det skall bli någon.

Nu laddar vi för torsdagens spännande tävling med tre x nio hål i olika spelfomer. Skall bli jättespännande att för första gången prova på denna tävlingsform på Torslanda.

Vi ses på banan

Lars-Åke Elfvelin
Ordförande Tävlingskommittén


 

1. Henric Kolbe och Marcus Landström   48poäng SHCP
  Fler resultat hittar ni på golf.se    
       
  Närvaropris: Davidsson/Carlsson och Elfvelin/Elfvelin  
       
  Närmast hål på 2:an        Alexander Togander 1,18m 
  Närmast hål på 9:an Mariann Nordgren 2,13m 
  Närmast linje på 12:an    Eva Lomander  På linjen

 

 

                 

         

Kommentarer

Fler artiklar