Golfveckan - Fredag

Golfveckan dag 5

Nu var det över. Det är med dubbla känslor jag kan konstatera det. Tråkigt att inte få tävla några fler dagar, men oändligt skönt att vi lyckats genomföra en veckas tävling på ett mycket positivt sätt tack vare alla som ställt upp. Med det tänker jag på banarbetare, kansli och reception, restaurang men också alla tävlingssugna positiva spelare som gjort veckan så givande. Och vädergudarna var med oss hela veckan.

Sista dagens runda var som vanligt en scramble. Denna härliga tävlingsform där lagen blir gott sammansvetsade. Liksom hela veckan fantastiska resultat med en vinnarscore på 56 nettoslag. Många birdies blev det för vinnarna Annika Boij, Erik Hulthén, Henric Kolbe och Rolf Arvidsson. Som vanligt under veckan föredömligt snabbt spel med en rondtid strax över 4 timmar.

Scramblen spelade jag tillsammans med Irene Mathiasson, Patric Manhage och Bengt Sameby vilket visade sig vara en vinnarboll. Kanske inte resultatmässigt men vilken kul runda vi hade. Synd bara att puttarna inte ville trilla i.

Nu går vi hem och ”slickar såren” men jag längtar redan till nästa års golfvecka.

Vi ses på banan.
Lars-Åke Elfvelin Ordförande Tävlingskommittén

Kommentarer

Fler artiklar