God Jul och Gott Nytt År

När vi snart summerar det avslutade kalenderåret kan vi med stor glädje, samt också med en viss stolthet, konstatera att 2014 har varit ett fantastiskt golfår.

Vår fina och välskötta bana i kombination med ett fantastiskt och inbjudande väder har lockat många spelare ut på spelfältet – såväl gamla som nya medlemmar, men också väldigt många greenfeegäster. Tack till alla medlemmar som så trivsamt tagit emot dessa spelare från andra klubbar – ni har verkligen bidragit till att stärka vår klubbs rykte utanför de egna leden.

Vi har också genomfört ett stort antal välbesökta och uppskattade aktiviteter. Spännande tävlingar i all ära, men i år torde väl nyinvigningen av vår stora bana rankas som årets höjdpunkt. Tack till alla er som bidrog till denna succé och tack alla ni medlemmar för stort tålamod under själva byggnationen.

Tack också till alla er som svarat på vår medlemsenkät. Era svar är viktiga betyg på vad som är bra respektive mindre bra. Dessa svar underlättar också vår prioritering och vår planering inför 2015. Glädjande nog har vi nu en god ekonomi, så en och annan förbättring kan vi lova redan 2015! Se det som ett nyårslöfte!

Vid höstmötet informerade vi om att plusmedlemskap kan komma att förändras i framtiden. Dessa diskussioner är ännu inte avslutade, men vi kan avslöja så mycket att det även i framtiden kommer att finnas möjlighet till rabatterat spel på andra klubbar – mer info om detta kommer i vår.

Innan vi tar tag i dessa frågor skall vi först välkomna tomten, njuta av skinka, lutfisk och gröt samt ägna lite tid åt familj, släkt och vänner. Efter julmaten kanske det blir aktuellt att ringa Stefan Carli så man får tillbaka rörligheten…

Avslutningsvis önskar vi alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Styrelsen genom ordförande Lars Ohlin

PS: Det finns fortfarande plats för Dig som vill bidra till att göra en bra klubb blir ännu bättre. Berätta vad Du vill arbeta med så hittar vi en lämplig uppgift.