Årets första tävlingar

Hej,

Äntligen är våren här och golfsäsongen börjar så smått komma igång! Säsongens tävlingar hittar ni under rubriken Tävling på hemsidan – gå in och sondera, och anmäl er.

Säsongen börjar med vår traditionella juniortävling, Torslanda First of May Trophy, som spelas första maj varje år med duktiga juniorer främst från distriktet.
Därefter har vi i år igen åtagit oss en riksomfattande Handitävling för fysiskt och intellektuellt funktionsnedsatta. Denna tävling går helgen 11-12 Maj.

Olkas Äkta Make tävling med Olkaresor som sponsor spelas i år i maj, närmare bestämt lördag 18 maj. Tävlingsform är greensome. 

Nytt för i år är Junior-utmaningen den 24 maj. Tävlingen är på iniativ från våra juniorer och ett sätt att skapa bättre samhörighet mellan juniorer och seniorer i klubben.
Tävlingen är en partävling (scramble) med 1 junior och 1 senior. Tävlingsledningen sätter ihop lag när anmälningarna kommit in. Ett jättebra initiativ från våra juniorer, så se till att anmäla er! 

Därefter har vi Hisingsmästerskapet. En klubbtävling där de 18 bästa lagen kvalificerar sig till finalen i september som i år går på vår hemmaklubb Torslanda! Det lag som vinner finaltävlingen får åka till Spanien i början på oktober. Tävlingen är en tvåmannascramble  för alla Torslandamedlemmar, och går av stapeln söndag 26 maj, så det är dags att anmäla om ni inte redan gjort det. Läs mer på hmgolf.se

Anmäl lag till årets Matchspels CUP senast 3 maj kl 18! Matchspelscupen spelas över en hel säsong mellan 2-mannalag där båda lagmedlemmarna måste vara fullvärdig medlem i Torslanda GK eller PLUS medlem i annan klubb. Tävlingen finns upplagd som partävling i GIT. Deltagarna anmäler sig parvis. Paren kan kombineras valfritt – herr, dam junior – med restriktionen att spelarna måste ha exakt handicap 36 eller lägre. Alla matcher spelas på Torslanda GK’s 18 hålsbana. Läs mer under Tävling – Matchspelscup för 2 mannalag.

Slutligen vill vi pusha för partävlingen Plusklubbstouren som arrangeras för tredje året. Tävlingen spelas under två helger. Första deltävlingen (av fyra) spelas på Stora Lundby lördag 1 juni (scramble), och den andra deltävlingen på Torslanda söndag den 2 juni (bästboll). Resterande två deltävlingar spelas i mitten på augusti.

Lycka till och ha kul på banan!
Tävlingskommittén

Kommentarer

Fler artiklar