Plustouren 2017 - Anmälan

2017 har vi beslutat att genomföra en gemensam tävling för våra medlemmar i syfte att stärka gemenskapen mellan våra klubbar.

Det kommer att bli en partävling med fyra deltävlingar. En på varje bana. Tävlingsformen blir två greensome, en Irish greensome och en fyrboll bästboll. Tävlingen spelas under 3 helger.

Vi startar på Stora Lundby söndag den 21 maj. Därefter spelar vi lördag 27 maj på Ale och fortsätter söndagen den 28 maj på Lerjedalen. Söndag den 11 juni avslutar vi med en shotgun på Torslanda med gemensam måltid och prisutdelning. Dom tre bästa tävlingarna räknas i det sammanlagda resultatet.

Anmälan är öppen från 1 april och vi kan bara ta med max 75 par (150 deltagare) så ”häng på låset” om du vill vara med. Du anmäler ett par till en tävling som innehåller dom 4 deltävlingarna.

När du gjort anmälan skickas en faktura som du skall betala. Du kan anmäla vilka par som helst avseende ålder, kön etc, men kravet är att bägge spelarna tillhör någon av plus-klubbarna, inte nödvändigtvis samma.

Hela paketet kostar 550 kr per person (1100 per par), vilket även inkluderar förtäring i samband med avslutande tävling på Torslanda. För icke Plus-medlemmar tillkommer en tävlingsgreenfee på 150 kr per person och tävling, men det är ju en mycket dålig affär, så anmäl dig genast som plus-medlem för bara 300 kr. Hela tävlingsavgiften går till priser och förtäring.

Arrangörer är resp tävlingskommitté i våra fyra klubbar tillsammans

Vi ser fram emot ett fullt startfällt
TK Ale, TK Lerjedalen, TK St Lundby, TK Torslanda