Studiomedlemskap 2021

Vår nya anläggning för inomhusträning är tillgänglig året runt och är öppen mellan 06.00 och 22.00 alla dagar. Vänligen respektera att vi i dagsläget får vara max 10pers + tränare Stefan Carli inne i studion samtidigt. Anslag finns på entré dörren.

Med 5-6 utslags- och puttmattor ger den dig möjlighet till inomhusträning med dina vänner året runt och en fantastiskt möjlighet att träna under vintern så att du komma väl förberedd till vårens golfspel.

Medlemmar under 25 år tränar gratis och har företräde till studion i enlighet med reglerna för de bidrag vi fått.

Inför 2021 vill vi även ge aktiva medlemmar över 25 år möjligheten att bli medlemmar i studion för en avgift på 150kr/år. Passiva medlemmar samt icke medlem 500kr/år. Studiomedlemskap ger dig obegränsad tillgång till anläggningen och för att vara säker på att få en matta kan du som studiomedlem boka kostnadsfritt via golf.se.

Passa på att bli medlem 2021 genom att fylla i formuläret. Avgiften kommer att läggas upp på din MinGolf och aktiveras när du gör din betalning. Avgiften gäller kalenderår.