Plusmedlemsskap

Torslanda GK ingår från säsongen 2010 i det så kallade Plus+samarbetet med Lerjedalens GK, St Lundby GK samt Ale GK. Detta innebär att den som utöver normal årsavgift till egna klubben betalar en tilläggsavgift på SEK 300:- får spela  på övriga banor i Plus+samarbetet för endast SEK 100:- per rond.

För vardagsmedlemmar gäller samma begränsningsregler avseende speltider som på hemmaklubben.

Årsavgiften för Plus+medlemmen är  300 kr per kalenderår för seniorer .  Avgiften betalas till den egna klubben utöver den ordinarie medlemsavgiften.

Enbart Fullvärdiga medlemmar seniorer, juniorer och Vardagsmedlemmar kan bli Plus+medlemmar (inte kupongmedlemmar).

Tävlingsgreenfee på dessa klubbar är helt gratis, när du  tävlar i deras klubbtävlingar.

För mer information kontakta kansli@torslandagk.se eller ring 031 - 92 09 05