Plusmedlemsskap

Torslanda GK ingår  i det så kallade Plus+samarbetet med Lerjedalens GK, St Lundby GK samt Ale GK. Detta innebär att den som utöver normal årsavgift till egna klubben betalar en tilläggsavgift på SEK 300:- får spela på övriga banor i Plus+samarbetet för endast 100kr per rond/vardagar och 200kr per rond/helger

För vardagsmedlemmar gäller samma begränsningsregler avseende speltider som på hemmaklubben.

Årsavgiften för Plus+medlemmen är 300 kr per kalenderår för seniorer .  Avgiften betalas till den egna klubben utöver den ordinarie medlemsavgiften.

Enbart Fullvärdiga medlemmar seniorer, juniorer och Vardagsmedlemmar kan bli Plus+medlemmar (inte kupongmedlemmar).

Tävlingsgreenfee på dessa klubbar är helt gratis, när du  tävlar i deras klubbtävlingar.