Välkomstbrev till nya medlemmar

Välkommen som medlem till Torslanda Golfklubb!

Du önskas hjärtligt välkommen som medlem i Torslanda Golfklubb och vi hoppas att du ska trivas i klubben och med våra medlemmar.

Läs här lite praktisk information om din nya golfklubb

Är Torslanda GK första golfklubben du är medlem i?

Kontakta i så fall receptionen för korrekt registrering av handicap.

Du behöver boka tid för att spela på stora banan.

Reglerna för tidbokning varierar med årstiden och du bör alltid kontrollera vad som gäller för dagen på vår hemsida www.torslandagk.se OBS! Du måste boka ankomst eller boka av din starttid i god tid. Vi fakturerar ”no show” 100kr/medlem.
Ankomst kan du boka i receptionen, via terminalen i greenfeerummet eller via appen ontag.

Ibland kan banan vara avstängd för spel på grund av tävlingar, företagsgolf eller annat. Information om detta hittar du alltid på vår hemsidan.

Använd sunt förnuft när du spelar och tänk på att spela snabbt och att vårda vår anläggning. Tänk på att skrika fore om det finns risk att bollen träffar människor!

Bollränna på Korthålsbanan

Korthålsbanan med 8 hål är öppen för alla som är nyfikna på golf. Det finns alltså inte något krav på officiellt hcp, ”grönt kort” eller annan utbildning för att spela. Som medlem spelar du fritt på korthålsbanan. Bollränna gäller alltid vid första tee. Enstaka företags- eller grupparrangemang kan inskränka tillgängligheten.

Driving Range – polletter eller kort

Polletter eller magnetkort krävs för att nyttja rangen, det går även att använda betalkort. Följ de givna anvisningarna om säkerhet som finns anslagna på rangen!

Spela tävlingar och jobba för klubben

Delta gärna i klubbens tävlingar – läs mer på vår hemsida www.torslandagk.se. Om du vill engagera dig och jobba i och för föreningen är du hjärtligt välkommen att kontakta kansliet eller valfri styrelserepresentant.

Det du behöver för att orka spela bra golf

Välkommen till restaurangen. Här hittar du lunchen, middagen, fikat, after golf-ölen, frukten, baguetten, drickan, glassen – eller vad du nu behöver för att ladda upp inför eller efter golfinsatsen. Öppettiderna skiftar med säsongen. Tel 031-92 10 10. På banan finns också kiosken där du efter ett antal hål under golfsäsongen kan inta fika, mm.

Vår hemsida innehåller allt

Vår hemsida innehåller det mesta du behöver veta - www.torslandagk.se. Där hittar du alltid senaste nytt . Besök den ofta. På hemsidan hittar du också klubbens stadgar och regelverk som styr vår verksamhet.

Registrera din mailadress

Din mailadress registrerar du genom att logga in på Min Golf. Gör du detta får du alltid de Nyhetsbrev som skickas ut från klubben. Tänk på att ändra i Min Golf om du byter mailadress. Du kan också få hjälp på kansliet med att registrera adressen.

Våra medlemssidor
Vår medlemsmatrikel, protokoll och annan information som enbart berör våra medlemmar kommer du åt på hemsidan under flik Medlemsinfo. Du loggar in på dessa medlemssidor på samma sätt som till Min Golf.

Är du junior?

Gå in på vår hemsida och se vad juniorsektionen har att erbjuda. Där finns massor för både killar och tjejer.

Vänd dig gärna till receptionen och kansliet

Du är alltid välkommen att kontakta klubbens reception för att få svar på frågor eller hjälp av allehanda slag, tel 031-92 00 24.