Köpa och sälja spelrätt

Du som vill sälja eller överlåta ett spelrättsbevis kan så fort du har det i din hand göra detta. Ingen försäljning sker genom klubben utan du får själv skaffa köpare.

Det kan vara värt att notera att det finns 2 typer av spelrättsbevis för närvarande. Vilande spelrättsbevis och Aktivt spelrättsbevis.

Vid försäljning/överlåtelse av vilande spelrättsbevis blir detta aktivt och då betalar den nye medlemmen årsavgift samt en engångsavgift på 2750kr.

Du kan själv annonsera på Spelrättsbörsen på www.golf.se eller på www.blocket.se

För mer information vänligen kontakta kansli@torslandagk.se eller ring 031 - 92 09 05

För att sälja ditt spelrättsbevis gör du så här:

1. Hitta någon som vill bli medlem i Torslanda GK med en medlemsform som kräver spelrättsbevis.

2. Kom överens om priset på spelrätten med köparen samt överlåtelsetidpunkt.

3. Tillsammans med köparen fyller du i formuläret på vår hemsida  Överlåtelse av spelrättsbevis.