Regler gällande vår tidsbokning

Du kan boka tider 10-dagar i förväg, då banan är öppen och det inte finns tävlingar eller andra starttidsförbud. Den enda begränsningen är att du samtidigt bara kan ha fyra tider (max 1 per dag) inbokade på vår bana. Vi har 10 minuter mellan bollarna. Du kan boka via receptionen, golf.se eller golf-terminalen.

Vi startat udda veckor från hål 1 och jämna veckor från hål 10.

Önskar du göra större gruppbokningar eller bokningar av företagsgolf kontaktar du receptionen. Telefon 031-92 00 24

Ankomstanmälan
Vår ambition är att din golfrunda ska bli så trevlig som möjligt. Därför vill vi att du kommer förbi receptionen och anmäler din ankomst i god tid före starttiden. Då får vi möjlighet att informera om aktiviteter och kondition på banan samtidigt som du får ditt scorecort och kanske en banguide. Är receptionen stängd bokar du ankomst via golf-terminalen eller appen On-tag. Bokar du inte ankomst så tolkar vi det som ”no show” och du faktureras då enligt klubbens avbokningsregler.

Avbokning
Om ni inte avbokar er starttid faktureras en avgift: För medlem 100kr och för gäst ord.greenfee.