Regler gällande vår tidsbokning

Bokningsregler 2020

Tidsbokning 10-dagar i förväg för alla. Max 3 samtida bokningar per person
Starttiderna mellan 09:00 till 10:59 på lördagar, söndagar och helgdagar är reserverade för våra fullvärdiga medlemmar och deras gäster. Dessa tider är bokningsbara 3 dagar innan för övriga medlemmar och gäster. Tidsbokning gäller alla dagar 05:00 - 19:59 därefter bollränna. Drop in tiderna på helger bokar du endast på plats och första lediga gäller. Vi har drop in maj-september.

Allmänna regler
Vi eftersträvar alltid 4 bollar därför förbehåller servicecenter sig rätten till att flytta upp samtliga tider till 4-bollar. Detta för att så många som möjligt skall få chansen att spela. Nu i dessa tider så ger vi 70+ och riskgrupper möjlighet att på vardagar reservera starttider. För mer info ringer du 031-92 00 24

Eventuella avbokningar skall göras senast 2 timmar före bokad starttid. Ej avbokade eller ej ankomstregistrerade tider faktureras. Medlem 100kr. Gäst ord.greenfee.

Det är viktigt att du tänker på att starta på den bokade tiden du har. Går du tidigare för att det ser ledigt ut stör du speltempot, kommer du föresent så är det samma sak - Bäst är att vara på tee ca tio minter före start. Det kan finnas någon mer som är bokade på samma startttid som dig och då står ensam om du inte är i tid. I dessa tider behöver vi tillsammans värna om gemenskapen och om varandra!

Startordning
Vi startat från hål 1 udda veckor och från hål 10 jämna veckor.

Vid frost
Vad händer med min bokade tid? Bokade tider "fryser inne" det vill säga är förbrukade när banan är stängd för frost. Du får istället boka om till första lediga tid när banan åter är spelbar alternativt spela på vintergreener.

Varför kan vi inte spela när det är frost? Detta är en fråga vi ofta får och så här ligger det till. Fairways och framför allt greenerna är mycket känsliga när gräset är fruset. Om du beträder områden med frost med dina skor är risken stor att gräset bryts av och dör. Det uppstår lätt skador som kan vara svåra att reparera och kan hänga kvar långt in på säsongen. Vilket vi absolut inte vill. Tack för er förståelse och er omsorg för vår bana.