Välkommen till Torslanda Golfbana

Torslanda Golfklubb - spelglädje och trivsel nära dig
Mitt i Torslanda i anslutning till Västerhavet ligger vår 18-hålsbana - 20 min från centrala Göteborg. Klubben med närhet rent avståndsmässigt men även med tanke på den anda som alltid genomsyrat Torslanda Golfklubb. Här är andan kamratlig och här blir du väl emottagen av alla. Här kan du njuta av utsikten mot Vinga Fyr. Du hittar din utrustning i vår mycket välsorterade golfshop och du äter god mat i vår restaurang. Med sitt unika läge mitt i Torslanda är det lätt för dig som bor här att bara "slinka" in för en träningsstund på rangen, korthålsbanan eller puttinggreenen.

Är du nybliven golfare kan du börja din golf i någon av våra nybörjarkurser, träna på vår driving-range, fortsätta utvecklingen på vår 8-håls korthålsbana för att sedan ta steget upp till vår 18-hålsbana.

Är du redan etablerad golfare finns det massor med aktiviteter för alla. Delta i de glada kamratgängen för veteraner, damer, herrar och juniorer med deras olika aktiviteter - tävlingar, resor och seriegolf.

Vi önskar dig välkommen som medlem i vår klubb.