Drivingrange & Övningsområde

Torslanda Golf har drivingrange, puttinggreen, chippinggreen, övningsbunker samt yta för träning av kortare pitcher.

Vår range har mattor med 8 utslagsplatser under tak och 12 utomhus. Bollar erhåller du i bollmaskinen där det går utmärkt att betala med kort, poletter eller klubbens bollkort.

Om du är mycket långtslående kan du ej använda dina långa träklubbor eller järn då det finns risk att bollarna går över nät ut mot båthamnen. Ta ditt ansvar och välj rätt klubba. Max200m

Rangen är öppen  må - ons 07.00-21.00 , tor 09.30-21.00 samt fre - sön 07.00 - 21.00.
Här betalar du med betalkort , poletter eller magnetkort vilket kan köpas i shop eller kansli. Rangebollar får endast användas på rangen.

OBS! Rangen är stängd för plock och klippning varje torsdag fram till 09.30.